Today...

Jaha, då var man inte hemma förrän nu :P
Kom hem från skolan, raka vägen till tandläkarn - som gick förvänansvärt bra o smärtfritt :)
Kom hem. Kikade på T när han somna, sååå söt! Smet över till mormor under tiden o käka gott o mös en stund. Hamnade sedan på fika med B och vi tog en låååång promenix följt av en bilfärd plus kissepaus haha!
Så parkerade vi framför porten hos mej och inväntade T som varit o kollat fotbollen hos A.
Stod o snacka tills vi fröööööös *brr.
Och nu har jag parkerat rumpan här :P
Känner mej lite smått besviken att jag inte gjort ngt skolarbete idag, men inte lönt o gråta över spilld mjölk, fick ju iaf prata av mej o det behöves.
Kämpa på imorrn... Nej, nu ska jag stoppa i mej lite smått käk o sen är det bingen som kallar.
Bulan var sååå sprallig idag b.t.w. ojoj! :)
Kräm på er alle

Helloween

Yes, då var man tebax :)
Fick värsta mega-ångesten inför idag o särskilt inför plugget. Som när man var fjorton o inte hade pluggat inför ett prov ! Men dt har gått fint!
Tog dt lugnt, hade värsta "det-går-åt-skogen-ändå-so-what-the-fuck" attityden. Taggade ner. Och skrev :)
Sitter o lyssnar på Helloween nu o det hjälper otroligt nog :D
Behövde en lugn stund för att koppla vad dt var jag skulle skriva om först men sen efter jag fattat uppgiften o f¨ått kläm på infot så!

Känns gött när ngt går rätt :)

Vill gärna hitta en låt för lillfisen också, hört att dt ska va bra o spela upp samma låt för magen för barnet skall då känna igen det sen. Det skulle ha ngn lugnande inverkan. Så nu ska jag bara hitta en bra låt :P
Sparkarna är allt mer på tagliga o dt blir nästan lite svårt o koncentrera sig på lektionerna ibland. Känns skumt, att dt är ngt som verkligen knackar innifrån. Hoppar o snurrar runt. Men dt känns coolt samtidigt.
Nåväl, n ska jag belöna mej med lite gott o sen ska jag njuuuuta av min sovmorgon hihi!

Första inlägget

Då ska vi se...
Har fixat mej en blogg här med, och DET känns skönt. Lite mer avskilt o betydligt mer fokuserat!

Har haft en stökig helg minst sagt. Hårdrockare som hamnar på fyllan finns i tre kategorier: De lugna och glada, De respektlösa (ursäkta mej grabbar o brudar, men trascha kan ni göra på hotellrummen istället TACK!) och De tråkiga o flummiga.

Har inte hunnit röra en bok och ännu mindre tagit itu med annat från plugget... *skäms*
Känns som om den här veckan runnit som sanden mellan händerna på mej...
Men packningen är så pass klar att vi hade kunnat flytta i detta ögonblick!! :P

Och denna lördagen hamnade jag i v.20 - exakt halva graviditetstiden är över. Sparkarna har blivit fler och rörelserna mer påtagande. Känns som om jag inte kommer att kunna njuta av min tid som gravid förren skola o flytt är överstökat... Känner inte alls så som vissa gravida gör: Mysigt o sånt.. Visst, dt är kul o så.. men det känns inte OTROLIGT eller så. Känns snarare skumt. Ovant.
Nåväl, mer uppdatering följer så småningom. Vill mest bara flytta nu, men mest vill jag bara ge järnet i plugget en sista gång o bli av med dt! Vill vara klar, men också ha ett RIKTIGT j*a bra resultat!

Hej på er... Kram


RSS 2.0